AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının şiştiğini görmek

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının şiştiğini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Kahve falında kafasını şiş görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kafasını şişmiş görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın şişmesini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada şişlik görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı şiş görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta şişlik görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir