AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu şişmiş görmek

Kahve falında kolunu şişmiş görmek

Kahve falında kolunu şişmiş görmek işlerinin açılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ün salacağına, can sıkıcı haberler almaya, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Kahve falında kolunu şişmiş gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Kahve falında şişmiş kol görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş kol görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu şiş görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda şişlik görmek insanların takdirine mazhar olacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun şişmesi görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda şişlik görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir