AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişenin kırıldığını görmek

Kahve falında şişenin kırıldığını görmek

Kahve falında şişenin kırıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şişenin kırıldığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişe kırıldığını görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış şişe görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boş şişe toplamak ayıplı yolara sapacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir