AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, onun her zaman başında olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısının azalacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesi görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kötü bir habere veya tehlikeye tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir