AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına inanılır.

Kahve falında rakı şişesi kırmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi görmek huzura ve rahata kavuşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek batıl amele, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişenin kırıldığını görmek onlardan fayda göreceğine, kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek işlerin artacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir