AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede sirke görmek

Kahve falında şişede sirke görmek

Kahve falında şişede sirke görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, belaya ve derde düşeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında şişede sirke gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Kahve falında sirke şişesi görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında şişede sirke görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Kahve falında bit sirkesi öldürmek sağlık sorunlarının biteceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında bit sirkesi görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında sirkeyle yıkanmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sirkeli su içmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Kahve falında saçda sirke görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir