AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta bit ve sirke görmek

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit ve sirke gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında saçta bit sirke görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçında bit sirke görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta sirke bit görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir