AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirkeyle yıkanmak

Kahve falında sirkeyle yıkanmak

Kahve falında sirkeyle yıkanmak yükseleceğine, atılım yapacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Kahve falında sirkeyle yıkanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kafada sirke öldürmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Kahve falında elma sirkesi görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm sirkesi görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçda sirke görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında sirke görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir