AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçda sirke görmek

Kahve falında saçda sirke görmek

Kahve falında saçda sirke görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rahatının yerine geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçda sirke gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Kahve falında saçda sirke görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçda kepek görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında su saçmak sorunlarını çözebileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında dolar saçmak beğenilen işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında un saçmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para saçmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş saçmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında paraları saçmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir