AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke şişesi görmek

Kahve falında sirke şişesi görmek

Kahve falında sirke şişesi görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bilgilerle donanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sirke şişesi gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında sirke şişesi görmek hayır ve bereketin artmasına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Kahve falında şişede sirke görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçta sirke temizlemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada sirke öldürmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçda sirke görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir