AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe atmak

Kahve falında şişe atmak

Kahve falında şişe atmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişe atmak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında içki şişesi atmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize şişe atmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe atmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boş şişe atmak bolluk içine olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet eder.

Kahve falında votka şişesi görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişe kırığı görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesi saklamak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş cam şişe görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir