AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize şişe atmak

Kahve falında denize şişe atmak

Kahve falında denize şişe atmak rekabet edebilme gücünün artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize şişe atmak gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Kahve falında denize şişe atmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında şişe atmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki şişesi atmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında boş şişe atmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize çapa atmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu denize atmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında denize kağıt atmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği denize atmak adını kirleteceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir