AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göbeğini görmek

Kahve falında birinin göbeğini görmek

Kahve falında birinin göbeğini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında birinin göbeğini gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında göbek atan kadın görmek yüksek bir makamı olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Kahve falında göbekten vurulmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında göbek salata görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbekli bir adam görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği toplamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında göbeğini açmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına yorulur.

Kahve falında göbek attığını görmek işlerin kara geçeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında göbekli kadın görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir