AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinde yazı görmek

Kahve falında göbeğinde yazı görmek

Kahve falında göbeğinde yazı görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bol hayır duası alınacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinde yazı gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında göbeğinde yazı görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında göbek bağı kesilmemiş bebek görmek huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi göbekli görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğe dokunmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında göbekten öpmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir