AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırttan ısırılmak

Kahve falında sırttan ısırılmak

Kahve falında sırttan ısırılmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırttan ısırılmak gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında sırtından ısırıldığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında sırttan ısırılmak mutlu ilişkiler kuracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından ısırılmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ısırması görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırıldığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, durgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir