AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kıl koparmak

Kahve falında sırtından kıl koparmak

Kahve falında sırtından kıl koparmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında sırtını kıllı görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında kıl görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtın kıllandığını görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek yönlendireceğine, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir