AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, çok mutlu günler geçireceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın sırtı gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta kıl görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı sırt görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında kıl görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir