AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında insan taşımak

Kahve falında sırtında insan taşımak

Kahve falında sırtında insan taşımak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yurtdışına gidileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında sırtında insan taşımak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında insanı sırtında taşımak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında insan taşımak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sırtta insan taşımak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Kahve falında babayı sırtta taşımak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sırtında taşımak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında sırtında saman taşımak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir