AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağında ben görmek

Kahve falında yanağında ben görmek

Kahve falında yanağında ben görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yanağında ben gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında yanakta ben görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanağında ben görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında ben görmek ailesini hem gururlandıracağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında kolda et beni görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek gülen yüzünün solacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin beni boğduğunu görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında hayvana benzeyen insan görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir