AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını yanık görmek

Kahve falında sırtını yanık görmek

Kahve falında sırtını yanık görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını yanık gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında yanık sırt görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ömrünün uzun olacağına yorulur.

Kahve falında sırtı yanık görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yanık görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sırtını yanık görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık türkü söylemek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yanık insanlar görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık simit görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir