AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık insanlar görmek

Kahve falında yanık insanlar görmek

Kahve falında yanık insanlar görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık insanlar gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık insanlar görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık insan görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını yanık görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık vücut görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Kahve falında yanık kağıt görmek birlikteliğe başlayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol yanığı görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir