AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını yanık gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Kahve falında sırtını yanık görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında yanık sırt görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sırtı yanık görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hane içine ay doğacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yanık görmek yeniden bir araya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun yanık olduğunu görmek mutluluk bulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık ağaç görmek zinde kalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık fotoğraf görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir