AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna yasamak

Kahve falında ayna yasamak

Kahve falında ayna yasamak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayna yasamak gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında ayna yasamak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremi yasamak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli ayna görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında aynada saç görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında oynamak ele geçen kazancın azalacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir