AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayna görmek

Kahve falında kirli ayna görmek

Kahve falında kirli ayna görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ticaretinin gelişeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ayna gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında kirli ayna görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ayna görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dikiz ayna görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında antika ayna görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Kahve falında aynada saçının döküldüğünü görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayna görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir