AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan ısırılmak

Kahve falında ayaktan ısırılmak

Kahve falında ayaktan ısırılmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yeni işlerin geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında ayaktan ısırılmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta karınca görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta siğil görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta kırmızı oje görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında ayaktan öpmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta bebek görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek büyük bir karar verileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir