AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna ve tarak görmek

Kahve falında ayna ve tarak görmek

Kahve falında ayna ve tarak görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kısmetli kapıların açılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna ve tarak gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında aynalı tarak görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tarak ve ayna görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında ayna tarak görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Kahve falında ayna ve tarak görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sık dişli tarak görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında temiz tarak görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında birinden tarak istemek torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş tarak görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir