AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kurbağa görmek

Kahve falında sırtında kurbağa görmek

Kahve falında sırtında kurbağa görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, maddi kayba uğrayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında kurbağa gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında sırtında kurbağa görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında balık ve kurbağa görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su ve kurbağa görmek hasta ise bakacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek kısmetlerin artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede kurbağa görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kurbağa görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir