AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kurbağa görmek

Kahve falında evde kurbağa görmek

Kahve falında evde kurbağa görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, başarıları ile tanınacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında evde kurbağa gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında evde kurbağa görmek mutsuz olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Kahve falında evde yeşil kurbağa görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında evde büyük kurbağa görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında eve kurbağa girdiğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret etmektedir.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yeşil kurbağa görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derede kurbağa görmek takdir edileceği işler yapacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir