AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kurbağa görmek

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi kurbağa gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında sarı kurbağa görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurbağa ezmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir