AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek

Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek

Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek yanlış adımlar atacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, dinde olgunlaşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında kuran yazısı gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta yazı görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sırta yazı yazmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yazı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazısız kuran görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir