AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazısız kuran görmek

Kahve falında yazısız kuran görmek

Kahve falında yazısız kuran görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazısız kuran gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında alnında kuran yazısı görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde kuran yazıları görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuran yazısı görmek kişinin başarılarının artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında duvarda kuran yazıları görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir