AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta yazı görmek

Kahve falında sırtta yazı görmek

Kahve falında sırtta yazı görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zorlukların geride kalacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta yazı gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta yazı görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında yazı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Kahve falında sırta yazı yazmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında silinmiş yazı görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yazılı defter görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe yazı yazmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında alnında arapça yazı görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir