AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda kuran yazısı gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda kuran yazıları görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında duvara yazı yazmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine inanılır.

Kahve falında duvarda yazı görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar yazısı görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işarettir.

Kahve falında duvarda yazı okumak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda arapça yazı görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında yazı görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir