AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek

Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek

Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek hatalı yollara sapılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim yazısı gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında kuranı kerim yazıları görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kerim yazısı görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim yazısı görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi öpmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim öğretmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim duymak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir