AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kambur olduğunu gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında kambur durmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında kambur yürümek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kambur görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı kambur görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kambur görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Kahve falında annesini kambur görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kambur bebek görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi kambur görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir