AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kambur görmek

Kahve falında ölüyü kambur görmek

Kahve falında ölüyü kambur görmek adını kirleteceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, borçların hafifleyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kambur gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kambur görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı kambur görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında kambur bebek görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kambur görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında kambur yürümek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, eşyaların yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında kambur olmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kambur görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir