AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi döşek görmek

Kahve falında mavi döşek görmek

Kahve falında mavi döşek görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, parasının azalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi döşek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında mavi döşek görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet eder.

Kahve falında döşek dürmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı döşek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün döşek görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek birlikte bazı işler yapılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil döşek görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir