AnaSayfa / Genel / Kahve falında benli bebek görmek

Kahve falında benli bebek görmek

Kahve falında benli bebek görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında benli bebek gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kendine benzeyen bebek görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Kahve falında benli bebek görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında kendine benzeyen birini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü benli görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında benini koparmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ben görmek duygularının ön plana çıkacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına inanılır.

Kahve falında benli kadın görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin beni öldürdüğünü görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir