AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına fare girdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtına yılan girdiğini görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin içine girdiğini görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, canını sıkılacağına inanılır.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulur.

Kahve falında eve fare girdiğini görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalettir.

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek isteklerinin yerine geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir