AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve fare girdiğini görmek

Kahve falında eve fare girdiğini görmek

Kahve falında eve fare girdiğini görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve fare girdiğini gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında eve fare girdiğini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalettir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin içine girdiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalettir.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içine fare girdiğini görmek maddi olarak güç kazanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir