AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin eve girdiğini görmek

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında farenin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında eve fare girdiğini görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek maddi kayıpların sona ereceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında sırtına fare girdiğini görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında farenin içine girdiğini görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında içine fare girdiğini görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir