AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta çıkmak

Kahve falında sırta çıkmak

Kahve falında sırta çıkmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta çıkmak gördüyseniz:

  • Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

Kahve falında sırtından yılan çıkmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına çıkmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtına çıkmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırta çıkmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını ısırmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında bayrak görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sırtını öpmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir