AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtın kıllandığını görmek

Kahve falında sırtın kıllandığını görmek

Kahve falında sırtın kıllandığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, resmi bir göreve getirileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtın kıllandığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında sırtından kıl koparmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işarettir.

Kahve falında sırtı kıllı görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kişinin şansının artacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı kıllanmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sırta kıl görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtın kıllandığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir