AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ayna görmek

Kahve falında parlak ayna görmek

Kahve falında parlak ayna görmek imkân sahibi olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak ayna gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında parlak ayna görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında parlak metal görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında parlak yeşil görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Kahve falında parlak lamba görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında parlak dolunay görmek kederinin dağılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında parlak gümüş görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir