AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada süslenmek

Kahve falında aynada süslenmek

Kahve falında aynada süslenmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, alışveriş yapacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada süslenmek gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yokluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada süslenmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı süs biberi görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında altın süs görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında süs havuzu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil süs biberi görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sabrını zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir