AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında sirke görmek

Kahve falında saçında sirke görmek

Kahve falında saçında sirke görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında sirke gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında saçtan sirke temizlemek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında saçında sirke öldürmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında sirke görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke temizlemek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçında sirke görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalettir.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak belalı insanlara denk geleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir