AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma sirkesi görmek

Kahve falında elma sirkesi görmek

Kahve falında elma sirkesi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ağır günler geçireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma sirkesi gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında elma sirkesi görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında elma sirkesi içmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçtan sirke temizlemek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sirke yemek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit sirke görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçda sirke görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bit sirkesi ayıklamak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir