AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında sirke bit görmek

Kahve falında saçında sirke bit görmek

Kahve falında saçında sirke bit görmek her istediğini elde edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, ortaya bazı projeler koyacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında sirke bit gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında saçta bit sirke görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek keyfe kavuşacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında bit sirke görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine inanılır.

Kahve falında saçında sirke bit görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta sirke bit görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir