AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada sirke öldürmek

Kahve falında kafada sirke öldürmek

Kahve falında kafada sirke öldürmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada sirke öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında kafada sirke öldürmek mutlulukların yarım kalacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada sirke bit görmek çok büyük mutluluk duyacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada sirke görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında sirke görmek insanlara yol göstereceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalettir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kafada bit sirke görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke öldürmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirkesi öldürmek verilen  sözlerin tutulacağına, ayıplı yolara sapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir