AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı şirketi görmek

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çalıştığı şirketi gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirket görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük şirket görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına inanılır.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirket patronunu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında şirket müdürünü görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında şirketin battığını görmek patron koltuğunda oturacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında şirket sahibi olmak eline geçen paraları tutamayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir